TOIMINNAN YDIN

Jousisoitinrakennus perustuu vuosisataiseen perinteeseen, fysiikan lakeihin ja vahvaan materiaalintuntemiseen. Korjaus- ja restaurointityössä ei riitä tieto, miten asioiden tulee olla - pitää myös ymmärtää seuraukset, jos jonkun työvaiheen tekee puutteellisesti.
 
Kaunis ääni on yhtälö, joka vaatii mestarillista työstöä niin soitinta valmistettaessa kuin soiton harjoittelussa. Haluamme soitinten osalta tarjota tätä mestarillista osaamista kaiken ikäsille soittajille, jotta he voivat keskittyä omaan osaamisalueeseensa soittajina. Erityisen lähellä sydäntämme ovat vasta-alkavat soittajat. Se herkkä hetki, kun tutustuu soittimeen ja harjoittelee äänentuottoa ei saisi kärsiä kirskuvista kielistä, raapivasta jousesta tai tunkkaisesta äänestä. Tiedämme, että soitin voi kuulostaa paremmalta vasta-alkajankin käsissä ja tätä tietoa haluamme jakaa.
 
Rehellisyys ja osaamisemme jakaminen asiakkaillemme on meille äärimmäisen tärkeää. Ullakolta löytynyt vanha viulu voi olla yllättävänkin arvokas, mutta toisinaan sen tunnearvo on ainut, mitä on jäänyt jäljelle. Me kerromme mielellämme, millainen soitin asiakkaallamme on käsissään, emmekä lupaudu korjaustöihin ilman, että hän on kuullut aidon suosituksemme.
 
Olemme olemassa, jotta loputtoman virittämisen, tallan suoristelun, rahinan ja luiskahtelun sijaan asiakkaamme voivat keskittyä soittoon ja musiikista nauttimiseen. Haluamme, että saat soittimestasi parhaan potentiaalin irti - oli käsissäsi sitten tehdasvalmiste, vaarin vanha viulu tai italialainen antiikkiarvosoitin. Meillä jokainen soitin hoidetaan soittajaa varten.
 
 
EHDOT JA TAKUU
 
Takuumme koskevat kaikkia How Violinsin valmistamia ja välittämiä tuotteita. Tämän takuun lisäksi ei ole muita, joko suoria tai epäsuoria, takuita. How Violins takaa, että kaikki sen instrumentit ovat vapaita materiaali- ja valmistusvioista eliniän ajan ostopäivästä alkaen. Jotta tuote kuuluisi takuun piiriin, alkuperäisellä ostajalla tulee olla esittää viallinen tuote sekä alkuperäinen ostokuitti. How Violins  tekee tämän jälkeen tarpeelliset järjestelyt viallisen tuotteen korjaamiseksi tai korvaamiseksi.
 
Rajoitukset: 
- Elinikäinen takuu koskee vain soittimen alkuperäistä ostajaa.
- Elinikäinen takuu ei koske kieliä, koteloita tai muita vapaita lisäosia tai -varusteita. How Violins voi halutessaan korjata tai korvata minkä tahansa tuotteen, jossa on todettu olevan ehtoihin viittaava materiaali- tai valmistusvika. How Violins tekee ainoana osapuolena päätöksen siitä, kuuluuko viallinen tuote takuukorjauksen tai -korvauksen piiriin.
- Laiminlyönnin tai väärinkäytön vuoksi aiheutunut vahinko ei ole takuun piirissä. Ilmasto-olosuhteilla on vaikutus herkkiin instrumentteihin. Mikäli tuote on altistunut kovalle kuumuudelle, kylmyydelle, kuivuudelle tai kosteudelle, vahingon katsotaan johtuneen laiminlyönnistä.
- Instrumentin säädöt eivät ole tämän takuun piirissä. Normaalista tuotteen käytöstä aiheutunut tavanomainen kuluminen ei kuulu tämän takuun piiriin. Luonnontuotteiden, kuten puun, ei voida taata olla halkeamatta, tai lohkeamatta. Takuu kattaa kuitenkin saumojen irtoamisen, otelaudan vääntymisen ja rakenteellisten osien virheet valmistusprosessista. (Esimerkiksi jos kaula irtoaa, tai osia irtoaa edestä/takaa)
 
How Violins pidättää oikeudet tehdä muutoksia tähän takuuseen. Tuotteisiin sovelletaan ostohetkellä voimassa olleita ehtoja.
 
30 päivän Rahat takaisin -takuu
 
Teit loistokaupat, mutta pian huomaat, ettet sielultasi olekaan viulisti vaan sellisti, tai että kotelossasi pitää ehdottomasti olla sininen vuori punaisen sijaan. Ei hätää - me ymmärrämme.
 
How Violns Oy takaa 30 päivän Rahat takaisin –takuun kaikille tuotteilleen. Saatte palautuksen asiakastilillenne, tai tilisiirtona pankkitilillenne, vaihtoehtoisesti voitte myös valita jonkin muun How Violins OY:n tuotteen.
 
Palautettaessa tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa kaikkien lisäosien kanssa. Tuotteessa ei saa näkyä käytön merkkejä.
 
Rajoitus: Palautustakuu ei pidä sisällään asiakkaille kustomoituja tuotteita, kuten erikoistilauskoteloja.