Valitse sivu

Tilaus ja toimitus

Milloin tilaukseni saapuvat?

Tilauksesi lähetetään meiltä kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat saapuneet varastoomme. Jos tilauksessasi on sekä kotimaisilta että ulkomaisilta tavarantoimittajiltamme saapuvia tuotteita toimitetaan tilauksesi kahdessa paketissa. Ylimääräisestä toimituksesta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia.

Mistä näen tilaukseni toimitustilanteen?
Kun tilauksesi lähetetään meiltä, saat sähköpostitse toimitusilmoituksen. Jos tilauksesi on lähetetty pakettina, toimitusilmoituksessa on linkki lähetysseurantaan, josta voit seurata How Violins-pakettisi kulkua meiltä sinulle. Huomaathan, että kirjelähetyksenä lähetetyt paketit eivät näy lähetysseurannassa.
Miten voin muuttaa tilaukseni noutopaikkaa tai toimitustapaa?

Noutopaikka määräytyy automaattisesti antamasi toimitusosoitteen mukaan eikä sitä toistaiseksi ole mahdollista muuttaa. Postipaketit toimitetaan postin noutopisteisiin. Noutopisteinä toimivat Postit, K-Marketit ja R-Kioskit.

Voit valita tilauksesi toimitustavan kassalla ennen tilauksen vahvistamista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat muuttaa toimitustapaa vahvistettuasi tilauksen.

Mistä voin tarkastella aiempia tilauksiani?

Siirry Oma tili -sivustolle (henkilöikoni oikeassa yläkulmassa) ja klikkaa kohtaa Tilaukset.

 

Peruminen ja palautusoikeus

Verkkokaupan tilauksen peruminen

Mikäli perut tilauksesi ja olet maksanut tilauksesi kortilla, palautamme maksamasi summan tilillesi automaattisesti. Jos olet tilannut vain yhden tuotteen ja perut tilauksen, tililtäsi tekemämme varaus perutaan, tavallisesti parin arkipäivän sisällä. Jos poistat tilauksestasi yhden tuotteen, palautetaan sen hinta tilillesi samalla kun lähetämme sinulle muut tilaukseesi kuuluvat kirjat.

Huomioi, että verkkomaksulla maksettuihin tilauksiin ei voi tehdä muutoksia. Jos haluat perua tilauksesi tai poistaa siitä yksittäisiä kirjoja, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

Mikäli olemme jo ehtineet lähettää tilauksesi sinulle, sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottamisesta.

Osto ja myynti

Ostatko soittimia suoraan asiakkailta tai otatko soittimia myyntiin?

Tällä hetkellä en ota myyntiin soittimia. How Violinsilla on kattava kokoelma soittimia, jotka ovat huolella valittuja ja kunnostettuja. Monesti käytetyn soittimen kunnostaminen on niin työlästä ja arvokasta, ettei soittimen myyminen viululiikkeessämme ole kannattavaa myyjälle.

Lunastatteko takaisin teiltä ostetun soittimen?

Emme lunasta tällä hetkellä meiltä ostettuja soittima. Vaihdossa saman hintaiseen tai kalliimpaan soittimeen otamme kuitenkin vastaan vanhan meiltä ostetun soittimen, ja hyvitämme sen alkuperäisestä ostohinnasta 75%.

Vuokraus

Onko mahdollista vuokrata soitin?

How Violinsilta ei ole mahdollista vuokrata suoraan, mutta voit vuokrata verkossa osoitteesta www.vuokrasoitin.fi.

Siellä on kasvava valikoima soittimia tarjolla vuokrattavaksi. Kaikki soittimet ovat trimmatuja ja huollettuja How Violinsin työpajassa. 

Aukioloajat

Joulukuu 2023:
Ke 6.12. - suljettu (itsenäisyyspäivä)
Ma 25.12. - suljettu (joulupäivä)
Ti 26.12. - suljettu (tapaninpäivä)
La 30.12. - suljettu
Tammikuu 2024:
Ti 2.1. - La 6.1. - suljettu

TI-PE 10.00 – 17.00

LA 10 - 15

Lämpimästi tervetuloa!

Sunnuntai
Olemme suljettuna

Ota Meihin yhteyttä

Puhelin

Osoite

Mechelininkatu 28B

00100 Helsinki