Valitse sivu

SOITTIMEN KORJAUS JA HUOLTO

Jousisoittimesi kaipaa arvoistaan huoltoa, ja hyvin huollettuna myös säilyttää arvonsa paremmin.

Varaa korjaus- tai huoltoaika

Korjaus ja huolto

Jousisoittimesi kaipaa arvoistaan huoltoa, ja hyvin huollettuna myös säilyttää arvonsa paremmin. How Violins tuntee soittimet rakenteesta sointiin, ja tietää, miten soittimesi saadaan jälleen soimaan sille ominaisella kauniilla tavalla. Teemme tavallisimmat huoltotyöt kiinteän hinnaston (valikko alhalla) mukaan. Näin tiedät jo kotona, mitä soittimesi huolto maksaa, ja voit harkita päätöstäsi rauhassa.

Mikäli olet epävarma siitä, mikä soittimessasi on vikana, voit tuoda sen tutkittavaksi veloituksetta liikkeeseemme. Saat selkeän kustannusarvion ennen työn aloittamista.

JOUSEN JOUHITUS JA HUOLTO

Teemme jouhitukset odottaessa, jos olet varannut ajan. Voit nauttia kupposen cappucinoa tai lattea sillä aikaa kuin viulunrakentajamme jouhittaa jousesi ammattitaidolla.

Varaa korjaus- tai huoltoaika

Jousen huolto, jouhitukset ja korjaukset

 

Myymälästä saat jouhituskortteja jouhitusten seurantaan. Saat joka kuudennen jouhituksen ilmaiseksi.

Lupaamme jouhitukset aina samalle päivälle ajanvarauksella. Jouhitus tehdään laadukkailla jouhilla, ja jouhitukseen kuuluu aina myös jousen puhdistus ja täysi tarkistus. Teemme jouhitukset odottaessa, jos olet varannut ajan. Voit nauttia kupposen cappucinoa tai lattea sillä aikaa kuin viulunrakentajamme jouhittaa jousesi ammattitaidolla. Jousen jouhitus maksaa 70€

 

Varaa vapaa aika. Varaukset ovat kiireisille töille. Vaikka varauskalenteri olisi täynnä, kauppa on auki. Voit tuoda soittimesi huoltoon tai korjaukseen milloin vain kaupan aukioloaikoina, jos et tarvitse sitä tunnin sisään tai samana päivänä.

 

JOUSISOITTIMEN TRIMMAUS

Teemme sekä täydellisiä että osittaisia restaurointeja soittimen kunnon sekä soittajan toiveen mukaan

Varaa korjaus- tai huoltoaika
Soiton iloa sinulle

Soittimen trimmaaminen

Soittonautinto ja soittimen kaunis ääni syntyvät trimmaamalla soittimesi ammattitaitoisesti.

Soittimen koko potentiaali voidaan saavuttaa vain oikealla trimmauksella. Se parantaa puun ja soittimen kokoonpanon toimivuutta. Edullisempikin soitin kannattaa trimmauttaa, jotta saat siitä parhaan potentiaalin irti. Optimaalinen trimmaus riippuu sekä soittimesta että soittajasta.

Trimmatessamme käymme läpi viritystapit, otelaudan, satulan korkeuden, äänipinnan, kieltenpitimen ja tallan.

Tervetuloa nostamaan soittoelämyksesi entisestään!

RESTAUROINTI

Teemme sekä täydellisiä että osittaisia restaurointeja soittimen kunnon sekä soittajan toiveen mukaan

Varaa korjaus- tai huoltoaika

RESTAUROINTI

 

Teemme sekä täydellisiä että osittaisia restaurointeja soittimen kunnon sekä soittajan toiveen mukaan. Korjaus- ja restaurointitöistä annamme aina tapauskohtaisen kustannusarvion. Restaurointityömme kunnioittaa soittimen omaa ääntä eikä jätä korjausjälkiä. Yhdistämme työssämme tarpeen mukaan perinteisiä korjausmetodeja sekä moderneja hienosäätötekniikoita parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Osittaisessa restauroinnissa korjataan vain soittimen tarvitsemat tai soittajan haluamat asiat. Tällä soitin pysyy paremmassa kunnossa ja soi myös paremmin, ilman että sen vanha sointi häviää. Osittaista restaurointia kannattaa harkita, jos työn kustannus ei ylitä soittimen nykyistä arvoa.

Täydellisessä restauroinnissa soitin palautetaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä asuaan sekä rakenteellisesti, soinnillisesti että ulkoisesti. Täydellistä restaurointia suositellaan vain harvinaisille tai erityisen arvokkaille soittimille, sillä työ kestää kauan ja maksaa paljon.

Ajanvaraus Kalenteri

[webba_booking]

Huoltohinnasto

Soittimet
VIULU ALTTOVIULU SELLO
Talla 90€ 90€ 175€
Äänipinna 40€ 40€ 60€
Otelaudan hionta 70€ 70€ 120€
Otelaudan liimaus 70€ 70€ 120€
Yläsatula 40€ 40€ 60€
Alasatula 60€ 60€ 90€
Viritystappien uudelleen asetus 40€ 40€ 60€
Viritystapin vaihtaminen sis. materiaalin 30€ 30€ 40€
Wittner-pikaviritintappien istutus (setti) 50€ 50€ 75€
Puhdistus Alk. 60€ Alk. 60€ Alk. 60€
Otelaudan uusiminen 250€ 280€ 475€
Kiila Otelaudan Alle 195€ 200€ 250€
Jousen huolto hinnasto
KAIKKI SOITTIMET
Jousen jouhitus 70€
Peukalonahka 30€
Suojanahka 30€
Lanka 70€
Kärkiluu 150€
Silmä 60€
Kärjen pala 20€
Siirtoluu 100€
Mutteri/Ruuvin Vaihto 15€