Valitse sivu

Musiikinopettajalle

How Violinsin OpePortaali on opettajille ja oppilaille tarkoitettu alusta löytää toisensa maksuttomasti. How Violins ei ota eikä tule ottamaan palvelusta komissiota. Tämä on meidän tapamme tukea suomalaista kulttuurielämää.

Ohessa on esimerkkiprofiili ja esimerkkiprofiilin alla on lomake, jonka sinä täytät. Kun olet kirjautunut OpePortaaliin saat myös mahdollisuuden saada käyttöösi Academy of Brainin arvostetut, käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvat valmennukset työsi tueksi.

Viuluverstas 80

GUY HOW

Guylle tärkeintä on ihmisten palveleminen ja hyvän olon luominen. Hänen mielestään kaikkein palkitsevinta on opastaa tavalliset lapsiperheet soittamisen alkuun ja tarjota tukea pienten ihmisten iloisen soittamisen polulla. Kaikki aloittajat ja ammattilaiset saavat arvostavan kohtaamisen ja lämminhenkistä palvelua.

Vuonna 2010 Guy perusti nimeään kantavan yrityksen How Violinsin toteuttaakseen unelmansa täyden palvelun jousisoitinpajasta, jossa jokainen asiakas saa vastauksen kysymyksiinsä ja jokainen soitin ammattitaitoisen kohtelun. Guyn työllä on elinikäinen takuu ja tällä laatuvaateella tuotetaan jokainen How Violins -palvelu.

Matkan varrella How Violins on kehittynyt kokonaisvaltaiseksi elämyspuodiksi, joka tarjoaa ihmisille ainutlaatuisia kokemuksia.

Opetan: Viulu

Kielet: English, Suomi, Norsk, Français

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt, Masterclass

Kenelle: Aikuiset Lapset

Missä: verkossa, henkilökohtaisesti, kotini, kotisi

Hinta: 30€/t/viikko/kerta  pakettihinta: 200€/kk/kausi/3kk

Maksutavat: käteisellä, pankkikortilla, laskulla

PUHELIN: 0504654844

Ota yhteyttä

Click or drag a file to this area to upload.
esim. Hinta: 30€/t/viikko/kerta Pakettihinta: 200€/kk/kausi/3kk
https://www.facebook.com/howviolins https://www.yourawesomesite.fi/
Tähän voit lisätä ylimääräisen opetuskielen tai muuta, mille et löytänyt paikkaa lomakkeessa.
cropped 181217 AOB logo RGB 72dpi nega 1

OpePortaaliin kirjautuvat opettaja

 

Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Academy of Brainin kanssa, jotta sinä saisit työkaluja myös mielen hyvinvointiin. Saat kahdeksi viikoksi ilmaiseksi käyttöösi Academy of Brainin käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen perustuvat verkkovalmennukset.

Olemme yhteistyössä Academy of Brainin kanssa luoneet How Violinsin OpePortaalin opettajille oman opintopolun. Haluamme tarjota sinulle avaimia esim. etäopettamiseen, itsensä johtamiseen, henkiseen hyvinvointiin ja oppilaiden tukemiseen tässä ajassa.

Arvostetut valmennukset ovat käytössä 46 maassa. Sinä pääset nyt ilmaiseksi hyödyntämään valmennuksia kahden viikon ajan.

Kun olet kirjautunut OpePortaaliin, pääset käsiksi Academy of Brainin musiikinopettajille räätälöityyn opintopolkuun.