Valitse sivu

OpePortaali

OpePortaali on How Violins Oy:n ilmainen palvelu opettajille ja opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen. 

opettajalleopiskelijalle

OpePortaali

Opettajaportaali on How Violins Oy:n tarjoama ilmainen palvelu musiikinopettajille, opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään itsellesi tai lapsellesi musiikinopettaja. Tämän verkoston kautta voit tavoittaa musiikinopettajan tai muun musiikkikasvatusasiantuntijan, joka tarjoaa tunteja yksityisesti joko lähiopetuksena tai etäopetuksena. 

Musiikinopetusta opettajan ohjaamana pidetään parhaana tapana soittimen hallinnan oppimiseen. Voit hyödyntää tätä portaalia opettajan löytämiseen alueeltasi tai verkko-opettajan löytämiseen.

Portaali luokittelee opettajat soittimen mukaan, että pystyt löytämään itsellesi sopivan opettajan. Tutustu kuvauksiin ja ihastu! Löydät varmasti itsellesi opettajan tätä kautta. Tällä erää palvelu on rajattu Suomeen. Täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen, tieto menee suoraan opettajalle itselleen. How Violins toimii ainoastaan välittäjänä.

How Violins ei veloita mitään palvelusta ja palvelu tulee säilymään ilmaisena sekä opettajille että oppilaille. Tämä on meidän tapa tukea kukoistavaa kulttuurielämää Suomessa.

 Soiton iloa!

Viulun opettajapalvelu

Opettaja: Ole hyvä ja käytä opettajalomaketta, jos haluat, että sinut lisätään OpePortaaliin!

Opiskelijalle tai oppilaan vanhemmalle

 

Valitse soitin, jota haluat opiskella ja näet opettajat, jotka opettavat kyseistä soitinta. Klikkaamalla opettajan profiilia pääset opettajan itse kirjoittamaan kuvaukseen ja pääset laittamaan opettajalle viestiä.