Valitse sivu
Screenshot 20220628 144337 f29adafc6e4eda3b1f4b5666d60b2bec

Helmi Lindfors

Olen Helmi Lindfors 21, sellisti ja soitonopettaja Helsingistä. Olen opiskellut klassista sellonsoittoa ja valmistunut sellistiksi Lahden konservatoriolta 2021. Tällä hetkellä viimeistelen pedagogiikkaopintojani Metropolia AMK:lla. 

 

Minulla on ollut useita yksityisoppilaita ja olen tehnyt paljon sijaisuuksia eri musiikkiopistoihin. Olen myös ollut opettajana Länsi-Uudenmaan musiikkiopistolla. Tällä hetkellä työskentelen myös Tempo-orkesterin ohjaajana Vantaalla. Esiintyjänä minulla on paljon kokemusta esim. häistä, yritysjuhlista ja muista tilaisuuksista. Esiinnyn aktiivisesti sello-piano duona  sekä jousikvartetin kanssa.

 

Opettajana olen avoin, empaattinen ja helposti lähestyttävä. Otan jokaisen oppilaan huomioon yksilönä tuntien suunnittelussa ja toteutuksessa. Teen kaikkeni, jotta oppilaani voisi tulla tunnille mielellään, saisi niistä mahdollisimman paljon irti ja lähtisi kotiin motivoituneena ja uskoen itseensä. Minulle on tärkeintä auttaa oppijaa saamaan iloa ja täyttymystä musiikista ja kehittymään omiin tavoitteisiinsa soveltuvalla vauhdilla. Haluan tuoda teknisiä taitoja järjestelmällisesti oppilaan tasoon sopivalla vauhdilla. Tuen oppilaan itseilmaisua ja luovuutta antamalla hänelle tilaa ja vapautta sekä myös opettamalla tarvittavien taitojen ja tekniikan kehitystä. Tavoitteeni opettajana on inspiroida oppilasta, kohdata hänet ihmisenä ja rohkaista hänen luovuuttaan ja taiteilijaidentiteetin kehitystä. Toivon, että tunneillani oppijalla on mahdollisuus saada hetken hengähdystauko muusta elämästä sekä tilaisuus keskittyä taiteeseen ja tulla kuulluksi. Mahdollisuuksien mukaan järjestän oppilaille myös tilaisuuksia yhteissoittoon ja esiintymisiin.

Opetan: Sello

Kielet: Suomi, English

Taso: Aloittelija, kokenut, pitkälle kehittynyt

Kenelle: Lapset, aikuiset.

Missä: Henkilökohtaisesti, kotini, kotisi, etäyhteydellä

Hinta: 35€ / 45min, 130€ / 4x45min

Maksutavat: Lasku, MobilePay

Sijainti: Helsinki

PUHELIN: 0449815741

Ota yhteyttä suoraan opettajaan