Valitse sivu
Screenshot 20220628 144337 f29adafc6e4eda3b1f4b5666d60b2bec

Helmi Lindfors

Olen Helmi Lindfors, 19, valmistunut sellistiksi 2021 ja tällä hetkellä opiskelen sellonsoitonopettajaksi (AMK). Klassinen musiikki on ollut rakas osa elämääni sekä valtava voimavara. Opettajana haluan jakaa tätä tunnetta oppilailleni ja auttaa heitä löytämään oman tapansa nauttia musiikista. Oppiminen on hauskaa! Olen saanut klassisen musiikin koulutuksen, mutta minulla on kokemusta ja opetan myös kevyttä musiikkia.

Vuodesta 2019 lähtien minulla on ollut omia oppilaita ja olen myös tehnyt soitonopettajan sijaisuuksia musiikkiopistolle ja konservatoriolle. Lisäksi olen työskennellyt esiintyvänä muusikkona aktiivisesti viimeiset neljä vuotta.

Opettajana olen avoin, empaattinen ja helposti lähestyttävä. Otan jokaisen oppilaan huomioon yksilönä tuntien suunnittelussa ja toteutuksessa. Teen kaikkeni, jotta oppilaani voisi tulla tunnille mielellään, saisi niistä mahdollisimman paljon irti ja lähtisi kotiin motivoituneena ja uskoen itseensä. Minulle on tärkeintä auttaa oppijaa saamaan iloa ja täyttymystä musiikista ja kehittymään omiin tavoitteisiinsa soveltuvalla vauhdilla. Tuen oppilaan itseilmaisua ja luovuutta antamalla hänelle tilaa ja vapautta sekä myös opettamalla tarvittavien taitojen ja tekniikan kehitystä. Tavoitteeni opettajana on inspiroida oppilasta, kohdata hänet ihmisenä ja rohkaista hänen luovuuttaan ja taiteilijaidentiteetin kehitystä. Toivon, että tunneillani oppijalla on mahdollisuus saada hetken hengähdystauko muusta elämästä sekä tilaisuus keskittyä taiteeseen ja tulla kuulluksi.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Opetan: Sello

Kielet: Suomi, English

Taso: Aloittelija, kokenut, pitkälle kehittynyt

Kenelle: Lapset, aikuiset.

Missä: Henkilökohtaisesti, kotini, kotisi

Hinta: 30€ / 45min, 100€ / 4x45min

Maksutavat: Lasku, MobilePay

Sijainti: Helsinki

PUHELIN: 0449815741

Ota yhteyttä suoraan opettajaan