Valitse sivu

Linda Hedlund

Linda Hedlund valmistui taiteiden maisteriksi 2002 Universität für Musik und darstellende Kunst in Wienissä ja musiikin tohtoriksi vuonna 2010 Sibelius-Akatemiassa.

Hän on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla mm. Musica Nova, Grafenegg Festival Itävallassa, Helsingin juhlaviikoilla sekä Wienin Konzerthausissa ja New Yorkin Carnegie Hallissa.

Häntä on myös kuultu mm. Lohjan kaupunginorkesterin, OSUEL Londrinan Sinfoniaorkesterin (Brasilia), Vogtland Philharmonien (Saksa), Milli Insurance orkesterin (Istanbul) sekä Austrian Chamber Orchestran solistina.

Linda on konserttitoimintansa ohella myös opettanut mestarikursseja Italiassa, USA:ssa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa.

Vuonna 2011-2012 hän toimi Hawaiin yliopiston vierailevana dosenttina.

Opetan: Viulu

Kielet: Suomi, English, Svenska, Ich unterrichte auch auf Deutsch!

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt, Masterclass

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Rhymät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi, Kotini

Hinta: 50€/t Pakettihinta: 170€/kk

Maksutavat: Lasku, Käteinen

Sijainti: Helsingin keskusta

Nettisivut: http://www.lindahedlund.com

PUHELIN: 0415064634

Paketti

Uusi oppilas: Minä tarjoan sinulle pakettihintaa – 4x30 minuuttia etäopetusta yht. 100 € (25 €/krt) ja viulu vuokralle www.vuokrasoitin.fi kautta 20 €/kk ensimmäisen kuukauden ajan. Kun ilmoittaudut oppilaakseni saat minulta alennuskoodin vuokrasoitinpalveluun. Tarjous voimassa touko-kesäkuun ajan.

 

Jos innostut soittamisesta enemmän ja haluat ostaa itsellesi oman soittimen, How Violinsilla on erinomainen tarjous. Soittimen www.vuokrasoitin.fi kautta vuokrannut asiakas, joka ostaa vastaavan soittimen How Violinsilta, saa soittimesta alennuksen, joka vastaa 1-6 kk täyttä (100 %) vuokrasummaa.

Ota yhteyttä suoraan opettajaan