Select Page

Milena Törmi

Olen Milena, viulisti ja viittä vaille valmis musiikkipedagogi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Opintoni saan päätökseen kuluvana keväänä 2020. Viulistina olen keikkaillut jo pidempään ja soitonopettajan töiden parista olen kerännyt arvokasta kokemusta sijaistaessani eri oppilaitoksissa ja opettaessani yksityisoppilaitani viimeisten kolmen vuoden ajalta. 

Palkitsevinta opettamisessa on huomata, kuinka oppilas tulee viikko toisensa jälkeen innostuneena soittotunnille, oppii uutta ja toteuttaa omaa luovuuttaan. Itselleni tärkeitä arvoja soiton opetuksessa onkin oppilaan oman luovuuden kasvattaminen ja musiikillinen rohkaiseminen.

Otan aina huomioon oppilaan omat toiveet, esimerkiksi soitettavan ohjelmiston suhteen. Soittotunneillani voidaan myös muun muassa improvisoida, säveltää ja luoda omia harjoituksia kappaleiden ja soittotekniikan harjoittelun rinnalla.

Opetan niin vasta-alkajia kuin pidemmällä olevia viulun soittamisesta innostuneita henkilöitä! Pienryhmäopetukseen osallistuminen on myös mahdollista, esimerkiksi kaverin tai sisaruksen kanssa.

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen, pyrin pitämään loppukevään opetukseni etäyhteydellä.

Opetan: Viulu, klassinen ja kevyt

Kielet: Suomi, Englanti

Taso: Alkeista edistyneisiin

Kenelle: Lapset, nuoret, kaiken ikäiset aikuiset. Yksilö- ja pienryhmäopetusta.

Missä: Verkossa, Opettajan työhuoneella

Hinta per kerta, sis. Alv: 30€/30min, 40€/45min, 50€/60min

Maksutavat: Sähköpostilasku Ukko.fi palvelun kautta.

Sijainti: Helsinki

Poikkeusaikana opetukset verkossa (esim. Skype, Zoom), opetusvideot, paikan päällä opettajan työhuoneella Etelä-Helsingissä.

Ota yhteyttä suoraan opettajaan