Valitse sivu

Milena Törmi

 

Olen Milena Törmi, viulisti ja Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2020 valmistunut musiikkipedagogi. Minulla on klassinen tausta ja viime vuosina olen keikkaillut ja työskennellyt lisäksi kevyen musiikin parissa. Teen myös omaa musiikkia ja laulan.

Mielestäni soiton opetuksessa tulee huomioida oppilaan oma luovuus ja rohkaista häntä musiikillisesti. On tärkeää, että tunnille voi tulla omana itsenä ja että siellä viihtyy. Räätälöin opetuksen oppilasta varten ja tarvittaessa sovitan kappaleet sopiviksi.

Opetan mielelläni kaiken ikäisiä, eniten minulla on kokemusta lasten ja nuorten parista työskentelystä.

Yksilöopetuksen lisäksi myös pienryhmäopetukseen osallistuminen on mahdollista, esimerkiksi kaverin tai sisaruksen kanssa. Poikkeusaikana soittotunnit luonnistuvat myös hienosti etäyhteydellä!


I am Milena Törmi, a violinist and a violin teacher. I graduated from Metropolia UAS in 2020. My musical background is in classical music, but in the few past years I have also been studying and doing popular music gigs. In addition to the violin, I also sing and make my own music.

As a teacher, my goal is to bring out the creativity and musicality of each student. It is important to me that every student truly enjoys the lessons. The lessons are always tailored to the needs of the individual, and I’ll do my best to find the right pieces and styles for the student.

I have the most experience of teaching kids of all ages, but I happily teach adults as well.

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen, pyrin pitämään loppukevään opetukseni etäyhteydellä.

Opetan: Viulu, klassinen ja kevyt

Kielet: Suomi, Englanti

Taso: Alkeista edistyneisiin

Kenelle: Lapset, nuoret, kaiken ikäiset aikuiset. Yksilö- ja pienryhmäopetusta.

Missä: Opettajan työhuoneella, etänä

Hinta per kerta, sis. Alv: 28 €/30min, 39 €/45min

Maksutavat: Lasku

Sijainti: Lapinlahti, Helsinki + etäyhteydellä

Ota yhteyttä suoraan opettajaan