Valitse sivu
Salla Kakkuri

Salla Kakkuri

Olen Salla Kakkuri, viulisti ja musiikkipedagogi. Valmistuin pedagogiksi keväällä 2022 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Minulla klassinen tausta ja pääsääntöisesti työskentelen klassisen musiikin kentällä, mutta nautin myös kevyestä musiikista ja keikkailen silläkin saralla toisinaan. Opetan viulun- ja pianonsoittoa Musiikkikoulu Music Centerissä ja lisäksi olen vuodesta 2019 työskennellyt Vantaalla Tempo-orkestereiden parissa.

Minulle tärkein päämäärä opettajan on, että oppilaat oppivat aistimaan, havaitsemaan, kuulemaan ja ymmärtämään musiikkia. Pidän tärkeänä, että klassisen musiikin ohella oppilaat saavat kokeilla erilaisia musiikkityylejä oman kiinnostuksen mukaan. Soittotunneilla tulee olla hauskaa ja turvallista. Tunneille saa tulla juuri sellaisena kuin on, muokkaan opetustani aina oppilaalle sopivaksi. Minulle on tärkeää, että oppilailleni kehittyy musiikkiin terve suhde, joka kantaa läpi elämän.

Opetan mielelläni kaiken ikäisiä oppilaita. Eniten minulla on kokemusta ala-asteikäisistä oppilaista, mutta opetan myös sitä nuorempia ja vanhempia. Nuorimmat oppilaani ovat olleet 6-vuotiaita ja vanhimmat eläkeläisiä.

Opetan: Viulu

Kielet: Suomi, English

Taso: Aloittelija, kokenut, pitkälle kehittynyt

Kenelle: Lapset, aikuiset

Missä: Verkossa, henkilökohtaisesti, kotini, kotisi

Hinta: per kerta, sis. Alv: 28€/30min, 39€/45min

Maksutavat: Lasku

Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki, oppilaan luona Hki, Espoo, Vantaa +etäyhteys

PUHELIN: 0505677484

Ota yhteyttä suoraan opettajaan