Valitse sivu

Tina Tynys

Tina Tynys on imatralaislähtöinen viulisti-muusikko, joka opettamisen lisäksi keikkailee aktiivisesti. Hän on kasvanut klassisen musiikin parissa, mutta tällä hetkellä esitettävät tyylilajit vaihtelevat klassisesta poppiin ja jazziin asti.

Tina aloitti viulunsoiton opinnot 4-vuotiaana Imatran seudun musiikki-instituutissa (nyk. Virta-opisto), jossa into musiikkia kohtaan kasvoi vuosi vuodelta. Myöhemmin hän on valmistunut muusikoksi Lahden konservatoriosta sekä musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta Helsingistä. Tällä hetkellä hän täydentää osaamistaan Jyväskylän yliopiston musiikkikasvatuksen osastolla, josta hän tulee valmistumaan filosofian maisteriksi.

Opettajana Tina on lempeä ja kannustava.

”Minulle on tärkeää, että oppiminen tapahtuu rennossa ja avoimessa ilmapiirissä. Opetukseni on oppilaslähtöistä, joten oppilaan mielenkiinnonkohteet otetaan huomioon. On siis tärkeää, että oppilas saa itse vaikuttaa mieleisen ohjelmiston soittamiseen tyylilajeista ja tekniikasta tinkimättä. Minulle soittaminen on aina ollut kiva sekä iloinen juttu, ja näitä musiikin tuottamia ilon sekä riemun hetkiä haluan jakaa myös oppilailleni.”

Opetan: Viulu

Kielet: Suomi

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Rhymät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi, Kotini

Hinta per kerta, sis. Alv: 30min/30€, 45min/40€, 60min/50€.

Maksutavat: Laskulla

Sijainti: Lahti

Nettisivut: www.tinatynys.fi

PUHELIN: 0445587517

Ota yhteyttä suoraan opettajaan