Valitse sivu
Antti Niemistö

Antti Niemistö

17760995 10155254906485972 1171497966006993573 o c629b1acb52a65b39b20740c7e2affb4

Antti Niemistö

Would you like to hone your skills on the violin/viola? Or maybe you’d like to practice your english while enjoying some music pieces? Perhaps you have an event you’d like to prepare a piece for, or show of your talent to your friends at your next social gathering. Maybe you’d like to have your group ensemble coached?

I am a professional violinist/violist that has worked with orchestras in the USA and Finland, played with professional ensembles, and won several competitions internationally. In my lessons, we’ll focus on what you want to do with music – the world of music is your oyster. We’ll explore, discuss, and overcome the spectrums of practice/performing/and music while simultaneously enjoying it!

Opetan: Viulu, Alttoviulu

Kielet: English

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt, Masterclass

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Rhymät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotini

Hinta: 40 eu/hour

Maksutavat: Käteinen, Lasku, MobilePay

Sijainti: Helsinki

Nettisivut: Apprentus

PUHELIN: 0414785092

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Maria Vuorinen

Maria Vuorinen

Maria Vuorinen

Olen 25 vuotias alttoviulisti ja soitonopettaja Kalliosta. Viimeistelen tällä hetkellä musiikkipedagogiikan opintojani Metropolia AMKssa sekä ranskan kielen ja erityispedagogiikan aineopettajan tutkintoa Helsingin Yliopistossa.
Pääaineeni on alttoviulu, mutta minulla on myös useita viuluoppilaita ja hallitsen ohjelmiston molemmilla instrumenteilla yhtä lailla aina B tutkintovaatimuksiin saakka.

Haluan, että viulunsoitto on oppilailleni mukava ja motivoiva lisä elämään, eikä stressaava ja kilpailuasetelmia luova tekijä. Näin ollen pyrin siihen, että eteenpäin mennään oppilaan omien toiveiden, tavoitteiden ja voimavarojen mukaisesti.
Otan myös mieluusti huomioon oppilaiden omat toiveet ohjelmiston suhteen: materiaalia on perinteisestä klassisesta musiikista improvisaatioon ja poppibiiseihin.

Omassa opetuksessani painotan paljon yhteissoittoa: kappaleita ja stemmoja soitetaan yhdessä, jolloin soiva esimerkki on jatkuvasti läsnä oppilaalle. Myös asteikoita ja etydeitä soitamme paljon yhdessä duettoina. Painotan tekniikan opiskelua kappaleiden ja ohjelmiston hallinnan avulla.

Minulla on myös runsaasti materiaalia erilaisille kokoonpanoille: sekä kahden viulun että viulu-alttoviulu –duetoille. Olen myös kovin kiinnostunut improvisoinnista ja käytän sitä myös omassa opetuksessani, esimerkiksi erilaisten tekniikkaharjoitusten tukena.

Opetuksessani käytän runsaasti eri metodien materiaaleja sekaisin (Suzuki, Colour Strings, Robert Trory…) ja kokoan niistä aina kullekin oppilaalle heidän omiin tarpeisiinsa räätälöidyn materiaalipaketin.

Opetan: Viulu, Alttoviulu

Kielet: Suomi, English

Opetuksen taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt

Kenelle: Lapset, Aikuiset, Ryhmät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotini, Kotisi

Hinta: 25€/45 min, 30€/60 min, kokeilupaketti 3×45 min/ 60€

Maksutavat: Käteinen, Lasku, Pankkikortti, MobilePay

Sijainti: Helsinki, Kallio

Nettisivu

PUHELIN: 0404148647

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Helena Dumell

Helena Dumell

DSC04891 cffbea64599580f15652353547820d79

Helena Dumell

Olen Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut musiikkipedagogi sekä Helsingin Yliopistosta valmistunut FIlosofian Maisteri (pääaine filosofia, ruotsinkielinen). Opetan alttoviulua sekä viulua, jonka lisäksi työskentelen Rokkimuskarissa muskariopettajana.

Työskentelen freelance-muusikkona niin klassisen kuin kevyen sekä myös raskaan musiikin parissa, ja mielestäni musiikin opettamisessa tärkeintä on löytää jokaiselle oppilaalle sopiva soitinharrastuksen muoto, oli se sitten klassinen perusohjelmisto, kamarimusiikki, pop/rock tai vaikka hevi.

Soittamisen ilo on lahja, jota pitää jakaa sekä kasvattaa, löytäkäämme yhdessä juuri sinun tapasi soittaa!

Opetan: Viulu, Alttoviulu

Kielet: Suomi, English, Svenska

Taso: Aloittelija, Kokenut

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Ryhmät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi (mahdolliset matkakulut katsotaan erikseen), Kotini

Hinta (sisältää alv.): 30min/30€, 45min/40€, 60min/50€. 

Maksutavat: Käteinen, Lasku, MobilePay

Sijainti: Helsinki

PUHELIN: 0407256056

Ota yhteyttä suoraan opettajaan