Select Page
Noora Nietosvuori-Nummi

Noora Nietosvuori-Nummi

Noora Nietosvuori-Nummi

Olen Noora, juuri Ylläkselle Äkäslompoloon muuttanut viulisti ja musiikkipedagogi. Valmistuin Metropolia Ammattikorkeakoulusta keväällä 2017 ja olen sen jälkeen tehnyt tiiviillä tahdilla opetustöitä ja keikkaillut aina kun siihen vain on ollut aikaa. Hoidin Lapuan Musiikkiopiston päätoimista viulunsoitonopettajan virkaa 2018-2020 ja tällä hetkellä opetan viulunsoittoa Kittilän Kansalaisopistossa.

Vakituisesti soitan mukana ja liidaan jousistoa Pirttilahti Tango Experience -orkesterissa, joka keskittyy Argentiinalaiseen tangoon.
Viulunsoitonopetuksessa minulle tärkeintä on se, että oppilaat viihtyvät tunneillani ja saavat juuri heille henkilökohtaisesti räätälöityä opetusta.

Pyrin myös siihen, että ilmapiiri tunneillani on kannustava ja rohkaiseva, jotta jokainen oppilas uskaltaa yrittää ja myöskin erehtyä täysillä. Suunnittelen opetukseni aina oppilaan kappaletoiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Näin toimimalla pyrin siihen, että soittamisesta ja musiikista tulisi kaikille oppilailleni pitkäaikainen ja rakas harrastus.

Opetan mielelläni kaikenikäisiä ja tasoisia soittajia, sekä esimerkiksi kavereista tai sisaruksista muodostettuja pienryhmiä.

Opetan: Viulu

Kielet: Suomi, English, Svenska

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Rhymät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi, Kotini

Hinta: 29€/30 min, 39€/45 min, 48€/60 min,

Pakettihinta 4×30 min/kk 95€, 4×45 min/kk 135€, 4×60 min/kk 175€

Oppilaan kotona pidetyistä tunneissa matkakulut katsotaan tapauskohtaisesti erikseen.

Maksutavat: Laskulla

Sijainti: Kolarin, Kittilän ja Muonion kunnat

Nettisivut: www.nietosvuori.com

PUHELIN: 0400870493

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Valerie Choi

Valerie Choi

Valerie Choi

I have acquired a Bachelor’s Degree in Music, Violin performance major, and I was an Upper School music teacher at the International School of Indiana for 6 years until we relocated to Helsinki, Finland last year.

I have had the opportunity to hold a number of professional roles including, music teacher, musician, instructor, and private music instructor. Through these experiences, I have been fortunate enough to educate a diverse group of K-12 students and adults.

I have lived and taught in 4 different countries and 4 different international schools. My goal is to instill a sense of music appreciation, while at the same time teaching students about the technical aspects of music. Furthermore, I strive to provide a fun learning environment where students acquire the necessary skills, understand and appreciate other cultures, and give thoughtful consideration to their own learning.

Opetan: Viulu

Kielet: English

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt, Masterclass

Kenelle: Aikuiset, Lapset

Missä: Verkossa, Kotisi, Kotini

Hinta: €40 / h

Maksutavat: Käteinen, Lasku, MobilePay

Sijainti: Kruununhaka, Helsinki

PUHELIN: 0417223044

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Helena Dumell

Helena Dumell

Helena Dumell

Olen Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut musiikkipedagogi, joka viimeistelee Helsingin Yliopistossa filosofian maisteriopintojaan. Opetan alttoviulua sekä viulua, jonka lisäksi työskentelen Rokkimuskarissa muskariopettajana.

Työskentelen freelance-muusikkona niin klassisen kuin kevyen sekä myös raskaan musiikin parissa, ja mielestäni musiikin opettamisessa tärkeintä on löytää jokaiselle oppilaalle sopiva soitinharrastuksen muoto, oli se sitten klassinen perusohjelmisto, kamarimusiikki, pop/rock tai vaikka hevi.

Soittamisen ilo on lahja, jota pitää jakaa sekä kasvattaa, löytäkäämme yhdessä juuri sinun tapasi soittaa!

Opetan: Viulu, Alttoviulu

Kielet: Suomi, English, Svenska

Taso: Aloittelija, Kokenut

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Ryhmät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi, Kotini

Hinta: 30€/45min

Maksutavat: Käteinen, Lasku, MobilePay

Sijainti: Helsinki

PUHELIN: 0445587517

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Janni Halme

Janni Halme

Janni Halme

Janni Halme on Helsingissä asuva musiikkipedagogiopiskelija, joka valmistuu viulunsoitonopettajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta keväällä 2021. Janni on kotoisin Lahden kaupunginosasta nimeltä Nastola, ja aloitti siellä viulunsoiton opinnot vuonna 2003. Takana on siis monta vuotta viulun opiskelua. Ennen korkeakouluopintoja Janni suoritti lukion jälkeen Lahden konservatorion toisella asteella musiikin perustutkinnon.

Jannilla on kokemusta eri ikäisten ja tasoisten viulistien opettamisesta, ja hänellä on kokemusta sekä yksilö- että pienryhmäopettamisesta.
Janni on opettajana kärsivällinen, ja pitää musiikin ilon mukana jokaisella tunnilla.

”Kun oppilas lähtee tunnilta hymyilevänä ja uutta oppineena, koen onnistuneeni työssäni.”

Opetan: Viulu

Kielet: Suomi, English

Opetuksen tasoAloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Ryhmät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi, Kotini 

Hinta: 30€/45min

Maksutavat: Lasku

Sijainti: Helsinki

PUHELIN: 0405669132

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Milena Törmi

Milena Törmi

Milena Törmi

Olen Milena, viulisti ja viittä vaille valmis musiikkipedagogi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Opintoni saan päätökseen kuluvana keväänä 2020. Viulistina olen keikkaillut jo pidempään ja soitonopettajan töiden parista olen kerännyt arvokasta kokemusta sijaistaessani eri oppilaitoksissa ja opettaessani yksityisoppilaitani viimeisten kolmen vuoden ajalta. 

Palkitsevinta opettamisessa on huomata, kuinka oppilas tulee viikko toisensa jälkeen innostuneena soittotunnille, oppii uutta ja toteuttaa omaa luovuuttaan. Itselleni tärkeitä arvoja soiton opetuksessa onkin oppilaan oman luovuuden kasvattaminen ja musiikillinen rohkaiseminen.

Otan aina huomioon oppilaan omat toiveet, esimerkiksi soitettavan ohjelmiston suhteen. Soittotunneillani voidaan myös muun muassa improvisoida, säveltää ja luoda omia harjoituksia kappaleiden ja soittotekniikan harjoittelun rinnalla.

Opetan niin vasta-alkajia kuin pidemmällä olevia viulun soittamisesta innostuneita henkilöitä! Pienryhmäopetukseen osallistuminen on myös mahdollista, esimerkiksi kaverin tai sisaruksen kanssa.

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen, pyrin pitämään loppukevään opetukseni etäyhteydellä.

Opetan: Viulu, klassinen ja kevyt

Kielet: Suomi, Englanti

Taso: Alkeista edistyneisiin

Kenelle: Lapset, nuoret, kaiken ikäiset aikuiset. Yksilö- ja pienryhmäopetusta.

Missä: Verkossa, Opettajan työhuoneella

Hinta per kerta, sis. Alv: 30€/30min, 40€/45min, 50€/60min

Maksutavat: Sähköpostilasku Ukko.fi palvelun kautta.

Sijainti: Helsinki

Poikkeusaikana opetukset verkossa (esim. Skype, Zoom), opetusvideot, paikan päällä opettajan työhuoneella Etelä-Helsingissä.

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Linda Hedlund

Linda Hedlund

Linda Hedlund

Linda Hedlund valmistui taiteiden maisteriksi 2002 Universität für Musik und darstellende Kunst in Wienissä ja musiikin tohtoriksi vuonna 2010 Sibelius-Akatemiassa.

Hän on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla mm. Musica Nova, Grafenegg Festival Itävallassa, Helsingin juhlaviikoilla sekä Wienin Konzerthausissa ja New Yorkin Carnegie Hallissa.

Häntä on myös kuultu mm. Lohjan kaupunginorkesterin, OSUEL Londrinan Sinfoniaorkesterin (Brasilia), Vogtland Philharmonien (Saksa), Milli Insurance orkesterin (Istanbul) sekä Austrian Chamber Orchestran solistina.

Linda on konserttitoimintansa ohella myös opettanut mestarikursseja Italiassa, USA:ssa, Aasiassa sekä Etelä-Amerikassa.

Vuonna 2011-2012 hän toimi Hawaiin yliopiston vierailevana dosenttina.

Opetan: Viulu

Kielet: Suomi, English, Svenska, Ich unterrichte auch auf Deutsch!

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt, Masterclass

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Rhymät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi, Kotini

Hinta: 50€/t Pakettihinta: 170€/kk

Maksutavat: Lasku, Käteinen

Sijainti: Helsingin keskusta

Nettisivut: http://www.lindahedlund.com

PUHELIN: 0415064634

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Tina Tynys

Tina Tynys

Tina Tynys

Tina Tynys on imatralaislähtöinen viulisti-muusikko, joka opettamisen lisäksi keikkailee aktiivisesti. Hän on kasvanut klassisen musiikin parissa, mutta tällä hetkellä esitettävät tyylilajit vaihtelevat klassisesta poppiin ja jazziin asti.

Tina aloitti viulunsoiton opinnot 4-vuotiaana Imatran seudun musiikki-instituutissa (nyk. Virta-opisto), jossa into musiikkia kohtaan kasvoi vuosi vuodelta. Myöhemmin hän on valmistunut muusikoksi Lahden konservatoriosta sekä musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta Helsingistä. Tällä hetkellä hän täydentää osaamistaan Jyväskylän yliopiston musiikkikasvatuksen osastolla, josta hän tulee valmistumaan filosofian maisteriksi.

Opettajana Tina on lempeä ja kannustava.

”Minulle on tärkeää, että oppiminen tapahtuu rennossa ja avoimessa ilmapiirissä. Opetukseni on oppilaslähtöistä, joten oppilaan mielenkiinnonkohteet otetaan huomioon. On siis tärkeää, että oppilas saa itse vaikuttaa mieleisen ohjelmiston soittamiseen tyylilajeista ja tekniikasta tinkimättä. Minulle soittaminen on aina ollut kiva sekä iloinen juttu, ja näitä musiikin tuottamia ilon sekä riemun hetkiä haluan jakaa myös oppilailleni.”

Opetan: Viulu

Kielet: Suomi

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt

Kenelle: Aikuiset, Lapset, Rhymät

Missä: Verkossa, Henkilökohtaisesti, Kotisi, Kotini

Hinta per kerta, sis. Alv: 30min/30€, 45min/40€, 60min/50€.

Maksutavat: Laskulla

Sijainti: Lahti

Nettisivut: www.tinatynys.fi

PUHELIN: 0445587517

Ota yhteyttä suoraan opettajaan