Valitse sivu
Helmi Lindfors

Helmi Lindfors

Helmi Lindfors

Olen Helmi Lindfors, 19, valmistunut sellistiksi 2021 ja tällä hetkellä opiskelen sellonsoitonopettajaksi (AMK). Klassinen musiikki on ollut rakas osa elämääni sekä valtava voimavara. Opettajana haluan jakaa tätä tunnetta oppilailleni ja auttaa heitä löytämään oman tapansa nauttia musiikista. Oppiminen on hauskaa! Olen saanut klassisen musiikin koulutuksen, mutta minulla on kokemusta ja opetan myös kevyttä musiikkia.

Vuodesta 2019 lähtien minulla on ollut omia oppilaita ja olen myös tehnyt soitonopettajan sijaisuuksia musiikkiopistolle ja konservatoriolle. Lisäksi olen työskennellyt esiintyvänä muusikkona aktiivisesti viimeiset neljä vuotta.

Opettajana olen avoin, empaattinen ja helposti lähestyttävä. Otan jokaisen oppilaan huomioon yksilönä tuntien suunnittelussa ja toteutuksessa. Teen kaikkeni, jotta oppilaani voisi tulla tunnille mielellään, saisi niistä mahdollisimman paljon irti ja lähtisi kotiin motivoituneena ja uskoen itseensä. Minulle on tärkeintä auttaa oppijaa saamaan iloa ja täyttymystä musiikista ja kehittymään omiin tavoitteisiinsa soveltuvalla vauhdilla. Tuen oppilaan itseilmaisua ja luovuutta antamalla hänelle tilaa ja vapautta sekä myös opettamalla tarvittavien taitojen ja tekniikan kehitystä. Tavoitteeni opettajana on inspiroida oppilasta, kohdata hänet ihmisenä ja rohkaista hänen luovuuttaan ja taiteilijaidentiteetin kehitystä. Toivon, että tunneillani oppijalla on mahdollisuus saada hetken hengähdystauko muusta elämästä sekä tilaisuus keskittyä taiteeseen ja tulla kuulluksi.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Opetan: Sello

Kielet: Suomi, English

Taso: Aloittelija, kokenut, pitkälle kehittynyt

Kenelle: Lapset, aikuiset.

Missä: Henkilökohtaisesti, kotini, kotisi

Hinta: 30€ / 45min, 100€ / 4x45min

Maksutavat: Lasku, MobilePay

Sijainti: Helsinki

PUHELIN: 0449815741

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Joasia Cieslak

Joasia Cieslak

Joasia Cieslak

Teaching and playing is my passion and I am driven to figure out how can you reach the full potential of your skills, sound & all dimensions of your playing. When I teach I am fully focused on your development and I make sure that practicing at any level will enhance the positive impact of music on your mind, without fear of burnout. I grew up as a classical musician expanding to contemporary and crossover music scene. I learned from Dutch Metropole Orchestra and co-founded Jazz&Classical quintet Misceo.

I graduated Sibelius Academy in cello performance and did my post grad as soloist in Royal Academy of Music Aarhus. I’m a professional cellist with great mixture of performance and teaching experience and I can help you start or develop your cello skills and broaden your horizons!

I provide tailored materials for each student beyond the online lessons (I record and send videos of how to practice and write pdf exercises for each student). I’ve been teaching virtually since March 2020 and I am experienced teacher with adult beginners and kids.

You can hear me at:

fb.com/joanna.cieslak
youtube.com/c/celloj
instagram.com/endpinfem/

PUHELIN: 0449834920

Opetan: Cello

Kielet: English

Opetuksen tasoBeginner, Intermediate, Advanced, Masterclass

Kenelle:

-Children
-Adults
-Groups

Missä: Online, In person, Your Home, My Home 

Hinta: 15min trial lesson – free.

New student package:

4x30min for 100€ total, then 45min for 37€ or 60min for 49€

Maksutavat: Cash, Invoice, Bank Card, MobilePay

Sijainti: Helsinki, Vaanta, Sipoo

Already now you can access for FREE part of the teaching materials.
Learn though my Cello Lesson Online school:
About me:
Listen to the online class concerts of my students. It took place just after a few months of studying with me!

Ota yhteyttä suoraan opettajaan

Maarit Mäkinen

Maarit Mäkinen

Maarit Mäkinen

Maarit Mäkinen on helsinkiläinen sellisti ja Suzuki- sellonsoiton opettaja. Hän on musiikkipedagogi (YAMK) ja opettaa sellonsoittoa yksityisesti sekä Keski- Vantaan musiikkiopistossa. Opetuskokemusta hänellä on yli kymmenen vuotta. Maarittia on kuvailtu innostavaksi, herkkävaistoiseksi ja jokaisen oppilaan yksilölliset tarpeet mukaanottavaksi opettajaksi. 

Soittotunnit onnistuvat sekä lähi- että etätunteina. Soittotuntien aloitusikä alkaen 3 -vuotiaasta. Yläikärajaa ei ole. 

Lähisoittotunnit kotonani Lauttasaaressa tai lähialueilla oppilaan kotona.

Opetan: Sello

Kielet: Suomi, English

Taso: Aloittelija, Kokenut, Pitkälle kehittynyt, Masterclass

Kenelle: Aikuiset, Lapset

Maksutavat: Käteinen, MobilePay, Muu

Sijainti: Lauttasaari lisäksi myös Hakaniemi (torstaisin)

PUHELIN: 0505358744