Ranskalainen viulu c. 1910 “Medio-Fino” JTL 1/2

Ranskalainen viulu c. 1910 “Medio-Fino” JTL

750.00

In stock

Description

Noin vuonna 1870 kuuluisa viuluja valmistava yritys, Mirecourtissa sijannut Jérôme Thibouville-Lamy (JTL), tuotti selkeän standardin mukaisia viuluja tuotemerkillä “Médio Fino”, jotka oli suunniteltu erityisen hyvillä ääni- ja soitto-ominaisuuksilla täyttäen etenkin nuorempien muusikoiden tarpeet.

Tämä 1/2-antiikkiviulu alkuperäisellä “Médio Fino“ -merkinnällä on osa kysyttyä 1800-luvun sarjaa ruskeasella lakkauksella. Yhdestä kappaleesta muodostuvat kansi ja takaosa ovat tyypillisiä näille soittimille, jotka on valmistettu pehmeästä, hienorakeisesta kuusesta ja vaahterasta sekä raaputetusta koristereunasta.

Erehtymättömästi ranskalainen kierukka on mukava yksityiskohta vanhassa 1/2-viulussa.

Ammattitaitoisten viulunrakentajiemme huolellisesti työstämässä soittimessa on uudet eebenpuuosat ja vahingoittumaton, täydellinen kunto, jossa on nähtävissä joitain käytön jälkiä. Tässä harvinaisessa 1/2-antiikkiviulussa on lämmin ääni, runsaasti luonnetta. Se on suuri, pyöreä ja sisältää vanhan soittimen kypsiä nuansseja.

How Violins OY Takuu

How Violins –soittimilla on elinikäinen takuu.

Takuu koskee valmistukseen ja työstöön liittyviä osia. Takuu ei kata kulumia tai onnettomuuksien aiheuttamia vahinkoja.

Kaikilla How Violins –soitimilla on vuoden ääni ja asennus takuu. Tämä kattaa kaikki äänentuottoon liittyvät hienosäädöt maksutta.

Mitä tapahtuu, kun soitin jää pieneksi lapselle?

Ostaessasi soittimen liikkeestämme, voit vaihtaa sen myöhemmin parempaan tai suurempaan instrumenttiin.

Tässä suunnitelmassa hyvitämme tällöin 75 % kauttamme ostamasi soittimen.

Ei koskee erikoistilaukset.