Valitse sivu

Ota Yhteyttä

Hyvät asiakkaat!

Teemme tammikuusta alkaen pieniä muutoksia ajanvarausprosessiimme. Aloitamme tammikuun 9. päivänä uuden ‘ainoastaan ajanvarauksella ti-pe’ käytännön, palvellaksemme sinua entistäkin yksilöllisemmin. Jo nykyisellään 95 % asiakkaistamme varaa ajan etukäteen, mutta jatkossa kannustamme jokaista varaamaan ajan etukäteen.

Ajanvarauskalenterimme on osoittautunut menestykseksi, ja implementoimalla sen täysimääräisesti, se mahdollistaa räätälöydyn, omistautuneen palvelemisen. Myymälässä voi jatkossakin olla useita asiakkaita samanaikaisesti, mutta tämän käytännön myötä tiedämme paremmin etukäteen, minkälaisia tarpeita asiakkaillamme on. 

Jos sinulla on tarvetta ennakkoon varaamattomalle ajalle, rimpauta meille etukäteen varmistaaksesi, että olemme saatavilla.

Sitoudumme edelleen tarjoamaan korkeatasoista palvelua myös lyhyellä varoituksella. Huomioi, että lauantaisin voit poiketa putiikkiin milloin vain klo 10-15 välillä (ellei toisin ole ilmoitettu), ja ovet ovat avoinna. Myös lauantaisin on suositeltavaa varata aika, jotta osaamme varautua tarpeisiisi. 

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Sähköposti

info@howviolins.fi

Puhelin

Osoite

Mechelininkatu 28b
00100 Helsinki

 

Aukioloajat

Ti – Pe: Ajanvarauksella
La: 10.00 – 15.00

How Violins OY

How Violins OY

Mechelininkatu 28b
00100 Helsinki

info@howviolins.fi

Copyright © 2024 How Violins OY. All Rights Reserved.